MOLER-FARBAR

Pouzdani molersko farbarski  radovi u Beogradu i okolini

Nakon završenih gradjevinskih radova na red dolaze molerski radovi.

POZOVITE 062 444 511

Molersko farbarski  radovi

Najveću površinu svakog prostora čine zidovi i plafoni. Kakvu sliku ili utisak o bilo kom prostoru daće upravo njihova boja i izgled, a to moze da uradi dobar moler. Naučno je dokazano na koji način prisustvo boja u prostoru u kome živimo utiče na nas. To je i prva stvar na koju obratimo pažnju kada ulazimo u neki prostor. Zbog toga je važno da naš životni prostor ili prostor u kome radimo učinimo što lepšim i prijatnijim.

U prostorijama koje su dosta izložene sunčevim zracima i u kojima je jako toplo preporučuje se da te prostorije obojite svetlim bojama ili belom kako bi delovale mirnije i ujedno ćete sprečiti preteranu toplotu.

Za spavaće sobe naročito ako su te prostorije hladnije preporuka su tamnije boje jer će vam pružiti osećaj topline i neće delovati toliko hladne.

Dnevna soba ukoliko i sama nema dovoljno prirodne svetlosti nikako ne treba biti obojena u tamne boje.
Krečenje poludisperzijom : 1.2 € i više – m2

 moler

Želite da svoju kuću preuredite, ali ne možete da odlučite da li želite da angažujete molera da radi vaš posao ili da ga uradite sami? Ako sami preuzmete posao, mogli biste da uštedite novac, ali nema garancije da ćete biti zadovoljni svojim farbanjem.

Evo 6 glavnih razloga zašto bi trebalo da angažujete profesionalnog molera.

Moler-Vaše vreme je ušteđeno

Ima mnogo stvari koje treba uraditi pre nego što počnete da krečite. Morate pripremiti zidove, popuniti rupe i još mnogo toga treba da vodite računa. Ako unajmite profesionalnog molera, možete se opustiti dok oni sve ovo rade. Možete potrošiti svoje vreme na nešto u čemu zaista uživate dok se profesionalci brinu o vašim zidovima.

Moler-Kvalitetan rad

Sigurno će postojati značajna razlika u kvalitetu farbanja koje obavlja profesionalni izvođač u poređenju sa rezultatima do kojih dođete. Profesionalni izvođači imaju znatno više iskustva u pripremi zidova na način koji čini da boja traje duže. Takođe je veća verovatnoća da će moler koristiti kvalitetne proizvode koji najbolje odgovaraju zidovima vaše kuće. Pre svega, profesionalni moler može vam pomoći da odaberete boje koje odgovaraju vašem okruženju.

Detaljno do savršenstva

Profesionalni  moler  na usluzi, rezultati farbanja su blizu savršenstva jer je poznato da profesionalni izvođači obraćaju pažnju na detalje. Oni će se postarati da ispune sve vaše zahteve, obraćajući pažnju na sitne detalje o kojima ni sami ne biste razmišljali. Sve su to aspekti koje ne želite da pravite kompromise.

Efikasno

Profesionalni moler živi od farbanja. Oni su iskusniji i znaju o tehnikama koje pomažu u poboljšanju rezultata i efikasnosti. Oni takođe mogu da posvete pune dane poslu koji je na raspolaganju što bi učinilo posao bržim nego što ste mogli.

Osigurani

Angažovanje profesionalaca znači da su oni licencirani da rade vaš posao. Ovo vam može uštedeti mnogo nevolja jer znači da ćete biti osigurani. To znači da ako se problem pojavi na sredini farbanja, moler će moći da ga ispravi. Svaku štetu pokrivaju sami izvođači radova i moći ćete da se opustite bez brige o troškovima koji će biti popravljeni.

Dobro opremljen
Moleraj zahteva mnogo više od pukih četkica i valjka. Da biste mogli da ofarbate kuću, morate biti opremljeni sigurnosnom opremom, alatima za zaptivanje i krpljenje. Ponekad, za određene zadatke možda će vam biti potrebni aplikatori za farbanje i alati za prskanje.

Profesionalni izvođači će se pobrinuti za vaš posao farbanja i dati vam odličnu završnu obradu, čineći vaš dom bogatim i elegantnim godinama koje dolaze. Ako ne želite da pravite kompromis u vezi sa krajnjim rezultatima, svakako bi trebalo da se odlučite za profesionalnog molera jer će on obaviti posao kako treba, a istovremeno će vam osloboditi vreme da radite stvari koje volite.

moler

CENA USLUGA

 • Krečenje poludisperzijom : 1.2 € i više – m2
 • Krečenje disperzijom : 2.0 € i više – m2
 • Guljenje zidova : od 0.5 € do 1 € – m2
 • Gletovanje : 2.0 € – m2
 • Dekorativni radovi : od 6.5 € do 25 € – m2
 • Lepljenje tapeta : od 4 € do 6.5 € – m2
 • Skidanje tapeta : od 1 € do 1.5 € – m2
 • Tehnike svih vrsta : pozovite nas
 • Sve navedene cene su sa materijalom.
 • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan
  uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Adaptacije gipsarski, farbarski, fasaderski radovi

Izvodimo sve vrste gipsarskih i molersko – farbarskih radova, kao i ostale završne radove u građevinarstvu. Primarni cilj našeg poslovanja su adaptacije

Farbarski Radovi

1 новембра, 2021|0 Comments

Farbanje stolarije može se izvoditi ručno ili mašinski uz pomoć raznih premaza i lakova.

Gipsarski radovi

4 марта, 2021|0 Comments

Gips spada u vrstu gradjevinskog materijala koji sa ekološke strane gledano uopšte nije škodljiv.

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.