VODOINSTALATERSKI RADOVI

INSTALACIJA I UGRADNJA VODOVODA I KANALIZACIJE U OBJEKAT

Osim izrade vodovodnih i kanalizacionih instalacija, nudimo Vam i popravku onih već postavljenih, kao i montažu svih vrsta sanitarija.

POZOVITE 062 444 511

VODOINSTALATERSKI RADOVI

Zamena vodovodnih instalacija nije tako jednostavan posao i radi se nekoliko dana što zavisi i od veličine kupatila kao i od svih sanitarija koje želite da Vam se postave. Morate tačno znati gde želite da postavite odvod za veš mašinu, kao i gde će Vam biti rasveta, ogledalo i sve ostalo što ste zamislili jer kasnije nećete moći da vršite prepravke. Ukoliko se i rešite na taj potez samo ćete se dodatno izložiti troškovima.

Kod rekonstrukcije i detaljne izmene vodovodnih instalacija u kući ili stanu prvo se demontiraju stare sanitarije, uklanja stara armatura ili galanterija, skidaju stare pločice i ostalo. Najvažnija stvar je da se pre početka demontiranja zatvori ventil koji je glavni u vodovodnoj vertikali. Zapravo bi bilo najbolje da Vam majstor pre početka velikih radova glavni ventil zameni novim kako bi izbegli moguće probleme dok su radovi u toku.

GARANCIJA KVALITETA

Naši vodoinstalateri poznaju različite vrste materijala, njihove mogućnosti prilikom obrade ili ugradnje.

Kvalitet materijala koji koriste , odgovaraju propisanim standardima kvaliteta za šta su garancija atesti proizvođača.

Adaptacija Kupatila, Montaža Sanitarija, Odgušenje Odvoda, Vodoinstalacije

Izvodimo sve vrste vodoinstalaterskih radova

Adaptacija kupatila

Adaptacija kupatila, reč je o poslovima koji se ne obavljaju često ili svake godine, kao što

Montaža Sanitarija

Montaža i zamena sanitarija - Servis sanitarija Renoviranje kupatila je svakako složen I zahtevan proces I veoma je važno da se funkcionalnost I estetika uklope. Iako spada u najmanje prostorije svake kuće ili

Odgušenje Odvoda

Bilo koji kvar na vodovodnoj i kanalizacionoj instalaciji može se rešiti bez ikakvog

Vodoinstalacije

Zamena vodovodnih instalacija nije tako jednostavan posao i radi se nekoliko dana što zavisi i od

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.